Ihan ensimmäiseksi haluan korostaa, että jokainen tarina on tosi, mitään siihen lisäämättä, mutta pieniä yksityiskohtia eri henkilöiden suojelemiseksi on saatettu jättää pois. Jokainen nimi on muutettu. Jopa omani.

Minun on ollut aina hankala kontrolloida tekemisiäni, olin joko kännissä tai sitten. (Känni ei kuitenkaan ole selitys mihinkään tapahtuneeseen.) Ja kuten varmaan jo huomasitte, asiaan pääseminen on ihan v*tun vaikeata :D Mutta nyt. ASIAAN!

Rakastin poikaystävääni, (taitaa olla ex nykyään mutta se on jo ihan toinen tarina), rakastin paljon, mutta kuitenki aina kun alkaa kesä, festarit ja armoton kaljankittaaminen, alkaa katse harhailla hiukan vihreimille laitumille. Näin kävi myös minulle. Me oltiin kaverini (Natsiinan) kanssa lähdetty taas kerran yksille festareille, tarkoituksena lähteä pitämään hauskaa ja kattelee bändejä (eikös kaikilla?). No.. kuten varmaan myös monella muulla, saattoi hauskanpito lähteä käsistä ja festarit kallistui enemmän nestepitoiselle puolelle. Jokainen kundi näytti promilleiden noustessa prosentin verran paremmalle, ja pantavammalle. Eikä siinä kauan kestänyt kun löydän itseni haarat levällään jostain randomteltasta. Ei siinä.. helvetin hyvää seksiä, kännistä huolimatta. Aamulla morkkis oli kamala. En ollut ikinä ennen pettänyt ketään. Päätin korjata asian vetämällä samantien entistä kovemmat kännit.

Koitti seuraava ilta festareilla. Känni oli edellistä parempi, tai pahempi. Sama se. Sinä päivänä päätin, että tänään en koske miehiin, vaan keskityn siihen mihin festareilla kuuluukin, musiikkiin. Lopputulos koko festareilta oli yksi kokonaisuudessaan nähty keikka. Oli muuten pirun hyvä Nicole ;) Mutta emmä tullut tänne kertomaan bändeistä, siihen on ihan omat juttunsa.

Kuitenkin keikalta lähdettyäni suuntana leiriytymisalue, vastaan kävelee vanha exäni (Lasse). Lasse oli niin komea, hauska ja kaikkea mitä mieheltä halusinkin. Harmi, että minun ja Lassen juttu kaatui liian pitkään välimatkaan. Nyt näin ihan sattumalta hänet. Me ei tarvittu sanoja siinä vaiheessa. Lähdettiin samantien Lassen teltalle. Mä olin taas unohtanu mun rakkaan poikaystävän. Kuitenkin sain taas uskomattoman upeaa seksiä.

Viikko festareista en pystynyt enää elämään itseni kanssa, vaan tunnustin poikaystävälleni kaiken. Niinkuin kaikki muutkin varmaan olisivat tehneet, hän jätti minut. Saimme kuitenkin selvitettyä tilanteen ja muutimme yhteen ja vaihdoimme paikkakuntaa. Tähän oli kuitenkin ehtona, että kaikenlainen yhteydenpito festareilla kanssani seksiä harrastaneiden tyyppien kanssa oli ehdottamasti kielletty. Ymmärrettävää. Vaan ei minulle :)

Tarina kuullostaa todennäköisesti kaikille etäisesti tutulle, en varmasti ole ainoa joka näin on tehnyt, mutta lupaan, tämä ei jää tähän ;)

Ja sinä, joka luet tätä ja luulet, että tämä kertoo sinusta, luulen, että olet väärässä.

Jatkoa odotellessa,
KristiinaM